За якими правилами у Львові працюватимуть магазини одягу та взуття. Протокол комісії ТЕБ і НС

16739 0
Примірочні мають дезінфікувати після кожного клієнта.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

У Львові дозволили роботу деяких магазинів одягу і взуття. Працювати вони мають за окремим протоколом – правилами.

Так, працівникам до і під час роботи мають вимірювати температуру і записувати інформацію у спеціальний журнал. Увесь персонал, як і відвідувачі, має бути у засобах індивідуального захисту – масках та одноразових рукавичках. Маски продавці повинні міняти кожні дві години або частіше, якщо вона зволожилась.

Читайте також: Перукарям могли дозволити стригти людей на вулиці. Галина Слічна про нові правила і перевірки у Львові

Вибирати та приміряти одяг покупці мають у рукавичках, а працівники магазину повинні після кожного клієнта продезінфікувати примірочну.

Покупцям на вході до магазину також вимірюватимуть температуру. Якщо вона буде вищою за 37,5 градусів, то людину в магазин не пустять і порадять звернутись до сімейного лікаря.

Також між покупцями на вході та біля каси має бути дистанція у 1,5 метра, а загалом у магазині може перебувати не більше одного клієнта на 10 метрів торгової площі.

Нагадаємо, що від завтра у Львові почнуть працювати магазини з одягом, взуттям і білизною, що мають окремі входи, а із 18 травня – магазини у торгово-розважальних центрах.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!