Заблукале лелеченя у Львові доправили у Домівку врятованих тварин. Фото

1507 0
Пташеня деякий час перебуватиме у притулку, бо ще не може літати.
Фото: Facebook

Фото: Facebook

Працівники Домівки врятованих тварин відловили лелеку, що заблукав, та доправили у притулок. Пташеня ще не може добре літати, тому перебуватиме у Домівці, поки не підросте. Про це повідомив керівник зоологічного відділу ландшафтного парку «Знесіння» Орест Залипський, повідомляють у пресслужбі ЛМР.

Декілька днів лелека блукав на вулиці Личаківській, поки працівникам Домівки врятованих тварин його не вдалось впіймати зранку сьогодні, 2 вересня.

Читайте також: На першій лінії. Історія Домівки, яка рятує тварин, що постраждали від війни

«Птах в нормальному стані, його забрали наші працівники сьогодні зранку. Вчора цілий день просидів на самому даху одного із будинків, що на вулиці Личаківській, а вже вночі злетів донизу. Він просто ще малий, підліток – вчився літати і відбився від зграї. Лелека не поранений. Зараз ми забрали його до себе, аби він ще підріс. Згодом ми плануємо його відпустити», – сказав Орест Залипський.

Нагадаємо, у Львові є декілька домівок для тварин, де живуть птахи, лисиці, собаки, ведмеді, коні, єноти, екзотичні тварини тощо. Деякі з них були врятовані від жорстокого поводження, інших прилаштували в нові домівки з вулиці. Навіть під час прогулянки кожен може прийти подивитися на тварин, почастувати їх овочами, фруктами, м'ясом чи кормом, а за можливості – пожертувати якусь суму на утримання.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!