Заборона дитмайданчиків у ТРЦ та новий навчальний рік. Головні дня у Києві

628 0
Дайджест новин за 30 червня.
Київ. Фото: КМДА

Київ. Фото: КМДА

Наслідки негоди

Після грози зі шквалами швидкістю 15-20 м/с у столиці було виявлено близько 100 повалених та ще майже 200 зламаних дерев. 

Заборона роботи дитмайданчиків у ТРЦ

У столиці військова адміністрація ухвалила рішення про заборону роботи дитячих і розважальних майданчиків на території торговельних центрів. 

Навчання в школах 

Київщина готується розпочати новий навчальний рік в режимі офлайн. «Головна увага під час підготовки до цього навчального року в Київській області приділяється безпеці учнів та фахівців, які задіяні в освітньому процесі. Аби школи Київщини запрацювали у форматі офлайн, необхідно вирішити ряд безпекових питань. Безпека дітей та персоналу закладів освіти – наша спільна робота», − пояснює він. 

Правопорушення

У Києві викрили правоохоронця, який продавав інформацію із закритих реєстрів МВС. «Правопорушник створив акаунт у месенджері «Телеграм» та розмістив у ньому оголошення про можливість надання закритої інформації, зокрема, щодо громадян, їх анкетні дані, а також інформацію щодо переміщення приватних автомобілів у межах столиці. За винагороду у криптовалюті у сумі еквівалентній 60-80 долл США правоохоронець, зловживаючи наявними повноваженнями, отримував та у подальшому передавав замовникам необхідну їм інформацію», − повідомляють у Київській міській прокуратурі. 

Благоустрій

У столиці продовжують з’явилась нова патріотична квіткова композиція в Оболонському районі в парку «Наталка». Вона називається «Калина на снігу». 

«Ми працюємо над створенням ряду нових квіткових панно до Дня Незалежності України. У теплицях вирощуємо квіти, які згодом співробітники комунальних підприємств будуть висаджувати, створюючи патріотичні композиції, які будуть прикрашати місто до жовтня, а можливо й до перших холодів», – наголошує генеральний директор «Київзеленбуд» Олексій Король.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!