Заборона масових заходів та пільги для переселенців у транспорті. Головні події дня у Києві

790 0
Дайджест новин за 19 серпня.
Фото: Київська міська рада

Фото: Київська міська рада

ФСБ підготувала два маріонеткові уряди на випадок захоплення Києва

Федеральна служба безпеки росії підготувала два маріонеткові уряди на випадок захоплення Києва напередодні повномасштабного вторгнення в Україну. ФСБ тісно співпрацювала з відомими колаборантами і створила принаймні два проросійські уряди «в очікуванні» на випадок захоплення Києва після 24 лютого. Зазначається, що серед основних «союзників» фсб були колишній президент-утікач Віктор Янукович та підозрюваний у держзраді нардеп Віктор Медведчук.

Заборона масових заходів

Голова Київської міської військової адміністрації Микола Жирнов розпорядився щодо заборони проведення у столиці масових заходів, мирних зборів та мітингів, пов'язаних з великим скупченням людей у період з 22 по 25 серпня. Це пов’язано із загрозами ракетно-бомбових ударів.

Новий формат перепусток

У Києві триває процес заміни перепусток для пересування транспортних засобів під час дії комендантської години. Перепустки нового формату запровадять вже з 1 вересня. Такі заходи спричинені частою підробкою перепусток та порушенням порядку пересування під час дії комендантської години. Саме тому нові перепустки матимуть складнішу систему захисту.

Пільги переселенцям для проїзду в громадському транспорті

Київську владу просять надати вимушеним переселенцям пільги для проїзду в громадському транспорті. Відповідну петицію зареєстрували на сайті Київської міської ради. На момент публікації новини петиція набрала 950 підписів з 6000 необхідних для її розгляду. 

Нова патріотична квіткова композиція 

У Києві створили нову квіткову композицію з нагоди Дня Незалежності. На ній символічно зображена незламна та нескорена Україна. Для втілення образу вільної України КП УЗН Солом'янського району висадило більше 19 тисяч квітів, які вирощували з зими у власній теплиці. 

Велозабіг на підтримку ЗСУ та азовців

У Києві 20 серпня відбудеться благодійний велопробіг на підтримку Збройних Сил України та азовців. Велопробіг має на меті нагадати про військовополонених Азовсталі. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!