У Львові із 18 жовтня вводять нові карантинні правила. Перелік

5696 0
Через збільшення хворих та госпіталізацій через Covid-19 у Львові запроваджують додаткові карантинні обмеження.
Фото: Timek Life for /unsplash

Фото: Timek Life for /unsplash

З 18 жовтня Львів житиме за новими карантинними правилами. У місті посилять карантин, це торкнеться багатьох сфер. Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий у своєму Телеграмі.

Освіта

Усі школярі йдуть на двотижневі канікули до 1 листопада. Також це стосується позашкілля та дозвілля. Музичні школи на двотижневих канікулах. Народні доми, гуртки та секції – не працюють.
 

Дитячі садки

 
Садочки у Львові продовжать працювати навіть під час посиленого карантину із 18 жовтня, але з додатковими карантинними вимогами та перевірками. 

Культура

Заборонено проводити масові заходи окрім тих, де організатори та учасники мають сертифікат вакцинації або негативний ПЛР-тест, зроблений за 72 год до заходу.
 
Театри, кінотеатри, музеї та галереї, філармонія, органний зал працюють лише для відвідувачів, які мають сертифікат вакцинації або негативний ПЛР-тест. Кількість відвідувачів не більше 50% від загальної кількості місць.
 
Бібліотеки працюють лише на видачу книг.

Торгівля

Промислові, продовольчі ринки і магазини, торгові центри, перукарні та салони краси: можуть працювати лише вакциновані працівники або з негативним ПЛР-тестом, а також з дотриманням маскового режиму та не більше 50% заповнення торгових площ.

Заклади громадського харчування

Ресторани і кафе можуть працювати лише до 23:00, за умови 100% вакцинації або ПЛР-тестів у працівників при заповненні не більше 50%, до 4 людей за столиком.

Спортзали 

Можуть відвідувати лише вакциновані або з негативним ПЛР-тестом. Усі працівники повинні бути вакциновані. Заповненість не більше 50%.

Готелі та хостели 

Працюють лише за умови наявності у всіх працівників сертифікату про вакцинацію або негативного ПЛР-тесту.
 
Якщо за 2 тижні ситуація із захворюванням не стабілізується, то з 1 листопада заклади зможуть відвідувати лише вакциновані або з наявним ПЛР-тестом.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!