Політична реклама

Забрати авто з арештмайданчика у Львові коштує від 250 гривень

3491 0
Два евакуатори виїхали на вулицi мiста на початку тижня, а вже вiд четверга у Львові працювали чотири евакуатори.

Евакуатори вивозитимуть автомобілі на захiдну околицю Львова, до мiлiцейського арештмайданчика, пише Експрес.

Працюватимуть у центральнiй частинi мiста. Вони також виїжджатимуть за викликом диспетчера, якщо на шляху мiського електротранспорту припаркують авто. При цьому працiвники ДАI обов'язково мають складати вiдповiднi акти про вивезення автiвки.

"Львiвелектротранс" та держпiдприємство МВС "Львiв-Iнформ-Ресурси" уклали угоду щодо евакуацiї незаконно припаркованих авто, - розповiв Олег Береза, директор ЛКП "Львiвавтодор". - Автiвки, що мiсцем паркування вибрали трамвайнi колiї чи пожежнi гiдранти, вiдвозитимуть на вулицю Конюшинну, де є арештмайданчик".

Для того, щоб забрати машину звiдти, доведеться сплатити немалий штраф - вiд 250 до 340 гривень та зiбрати необхiднi документи.

А якщо власник авто не поспiшатиме зi сплатою штрафу, то з нього стягнуть iще 120 гривень за перший тиждень перебування машини на майданчику та по 20 гривень за кожну наступну добу.

"А першого дня роботи евакуаторiв на вулицю Конюшинну вiдтранспортували чотири машини", -- додав Олег Береза.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!