Забудовника на вулиці Пасічній оштрафували на 700 тисяч гривень

1716 0
Будівельні роботи призупинили.
Фото: Любомир Зубач

Фото: Любомир Зубач

Міська інспекція державного архітектурно-будівельного контролю винесла припис про зупинення будівельних робіт «Tiffany apartments» на вулиці Пасічній,84. Також забудовник «Мій Дім» повинен сплатити майже 700 тисяч гривень штрафу. Про це повідомляє міськрада.

Читайте також: Львів'ян закликають не купувати житла у «Tiffany apartments» 

За словами заступника міського голови Львова з містобудування Любомира Зубача, після затвердження містобудівних умов і обмежень на виконкомі забудовник змінив проєкт. Замість обіцяних 7800 квадратних метрів житла перепроектували на 13 200 квадратних метрів.

Крім того, каже посадовець, забудовник обіцяв, що забезпечить паркомісцями мешканців цього мікрорайону, натомість паркомісць бракує навіть для майбутніх мешканців будинку, що зводять. 

«Забудовник мусить максимально повернутись до тих параметрів, які він затверджував на містобудівній раді та які розглядав виконавчий комітет міськради», – зазначив Любомир Зубач.

Читайте також: Територію навколо озера «Електрон» біля Винник планують забудувати дачами

Нагадаємо, що Львівська міська рада закликала мешканців бути обачними та не купувати квартири в житловому комплексі «Tiffany apartments» від будівельної компанії «Мій Дім» через невідповідність проєкту.

Додамо, що торік у Львові на вулиці Личаківській, 259 демонтували 7-поверховий будинок, побудований із порушеннями.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!