Загальноміська вервиця у Львові з висоти пташиного польоту. Фото

2058 0
Сотні вірян долучились до ходи.
Фото: Духовна велич Львова/Фейсбук

Фото: Духовна велич Львова/Фейсбук

Учора, 6 жовтня, у Львові відбулась традиційна загальноміська вервиця, присвячена Діві Марії, у якій взяли участь віряни, духовенство, громадські та релігійні організації. Про це повідомляє Духовна велич Львова.

Цього року в молитві дякували за вихід УГКЦ з підпілля та  розважали постаттю Преподобної матері Йосафати, співзасновниці і першої черниці Згромадження Сестер Служебниць Непорочної Діви Марії.  Також пригадували 75-ту річницю переходу до Вічності праведного Митрополита Андрея.

Молитовну ходу очолив  Митрополит Львівський УГКЦ Високопреосвященний Владика Ігор у співслужінні із єпископом-помічником Львівської Архиєпархії УГКЦ Преосвященним Владикою Володимиром та священнослужителями Архиєпархії. Участь у молінні взяли представники численних монаших Згромаджень. Сестри Служебниці Непорочної Діви Марії склали текст розважань вервиці, присвячених постаті та життєвому шляху Блаженної Йосафати Гордашевської.

Фото: Духовна велич Львова/Фейсбук

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!