Загроза ракетного удару та пожежі сухої трави. Як минула доба на Львівщині

1075 0
Коротко про те, як минула доба.
Photo by Artur Voznenko on Unsplash

Photo by Artur Voznenko on Unsplash

Повітряна небезпека. Вчора,5 травня на Львівщині двічі лунали сповіщення про повітряну тривогу. Була загроза повітряно-ракетного удару. Завдяки роботі бійців ППО вона не справдилась. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Пожежі сухостою. Працівники ДСНС ліквідували 18 пожеж сухостою в усіх районах Львівської області, окрім Яворівського та Самбірського. Згоріло майже 2 гектари. Паліям за скоєне загрожує адміністративна та кримінальна відповідальність.

Переселенці. Надали прихисток ще 39 людям з інших областей. Від 24 лютого, за офіційними даними, – близько 340 тисячам.

Кордон. За добу з України виїхали через пункти пропуску у Львівській області виїхали 18 тисяч людей.

Станом на 9 годину на усіх пунктах пропуску є черги, а саме: «Угринів», «Грушів» та «Смільниця» – легкові автомобілі на в'їзд; «Рава-Руська» – вантажівки по обидві сторони кордону; «Краківець» і «Шегині» – легкові автомобілі та вантажівки в обох напрямках. Також у Краківці 2 автобуси на виїзд.

Диверсії. Поліція опрацювала 1505 звернень щодо підозрілих людей та об'єктів.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!