Була загроза ракетного удару з боку Чорного моря. Як минула доба на Львівщині

3227 0
Коротко про головне на Львівщині за добу.
Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Сирени. За минулу добу лунало одне сповіщення про повітряну тривогу. Була загроза ракетного удару з південно-східного напрямку з боку Чорного моря. Про це повідомив голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький. 

Переселенці. На Львівщині надали прихисток ще 1484 людям з інших областей. Від початку повномасштабного вторгнення, за офіційними даними, ми розселили 334 тисячі осіб. Також велика кількість людей поселилась на Львівщині самостійно – у родичів та друзів чи орендувала помешкання.

Читайте також: Додаткових вихідних у травні в Україні не буде

Як внутрішньо переміщені особи у ЄІБД зареєструвалось уже 195 тисяч вимушених переселенців. З них 63 тисячі – діти.

Пункти пропуску. На виїзд у Львівській області за добу перетнули 17 тисяч українців. Від 24 лютого виїхали за кордон з території нашої області 1 мільйон 814 тисяч людей. Через західний кордон з України виїхало 38 тисяч людей. Натомість повернулося 23 тисячі громадян України.

Підозрілі повідомлення. У поліції опрацювали 1568 звернень щодо підозрілих людей та об’єктів.

Нагадаємо, що 50 нових підприємств вже почали свою роботу на Львівщині. Так, вдалося створити понад 1000 робочих місць. Ще понад 700 заявок подали підприємці на розміщення бізнесу у Львівській області, і вже більш ніж 100 – зголосилися на переїзд.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!