Загроза ракетного удару з Каспійського та Чорного морів. Як минула доба на Львівщині

3346 0
Ключове, що варто знати жителям Львівщини за добу.
Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Сирени. Двічі сирени сповіщали про повітряну тривогу. За інформацією ПвК Захід, перше оповіщення повідомляло про загрозу ракетного удару стратегічної авіації рф з акваторії Каспійського моря, а друге про те, що була загроза ракетного удару з акваторії Чорного моря. Про це повідомляє голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

Читайте також: Росіяни анонсують ракетні удари по Львівщині та Волині 8 травня, які начебто «готує Україна»

Перетин кордону. Кількість людей, які за добу перетнули кордон на виїзд на всіх переходах Львівської області становила 20 258 осіб, а з 24 лютого – 1 985 234 осіб.

Пункти пропуску. Станом на 9 годину ранку 8 травня на усіх пунктах пропуску на кордоні з Польщею черг немає.

Поселення. Кількість ВПО, яких розселили у Львівській області – за добу: 262 осіб. У період з 24 лютого: 341 464 людини.

В комунальних та державних закладах області можуть прийняти на поселення ще майже 11 600 людей.

Підозрілі зверенння. Поліція області опрацювала 1584 звернення щодо підозрілих людей та об‘єктів.

Нагадаємо, що упродовж вихідних жодних масових подій на Львівщині не буде. Натомість голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький закликає мешканців бути обачними, як і щодня від початку повномасштабної війни. Міський голова Львова Андрій Садовий зазначив, що не має жодної додаткової інформації про необхідність посилення безпеки у місті на 8-9 травня. Утім рекомендує містянам подбати про «продовольчу безпеку» та садити городину. Президент України Володимир Зеленський закликав українців не ігнорувати сповіщення про повітряну небезпеку та попіклуватися про життя своє та своїх близьких.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!