Загроза ракетного удару і вперше відсутність переселенців, що шукають прихисток. Як минула доба на Львівщині

5613 0
Коротко про головне за добу, що минула.
Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Повітряна тривога. Один раз сирена сповіщала про повітряну тривогу. Була загроза ракетного удару стратегічної авіації росії зі сходу. Загроза не справдилася. Небо над Львівщиною залишилось спокійним. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький. 

Укуси змій. На Стрийщині 81-річну жінку вкусила змія. Потерпілу госпіталізували у лікарню. Її стан – середньої важкості.

Читайте також: В Україні продовжили воєнний стан до 23 серпня

Пожежі сухої трави. Ще 5 пожеж були вимушені ліквідовувати працівники ДСНС через паліїв. Мешканців просять бути особливо обережними у найближчі два дні, оскільки попереджають про надзвичайну(5 клас) і високу(4 клас) пожежну небезпеку.

Переселенці. Вимушені переселенці, які б потребували тимчасового прихистку, за добу не зголошувалися. Це вперше, відколи Львівщина почала приймати на тимчасове проживання людей з інших областей.

Перетин кордону. На всіх переходах Львівщини кордон на виїзд за добу перетнули майже 20 тисяч осіб. Через західний кордон з України виїхали 35 тисяч людей. Повернулися – 36 тисяч громадян України.

Читайте також: Житло на ЛАЗі. Як змінюється вулиця Стрийська і що тут ще збудують

Черги авто на кордоні. На пунктах пропуску є черги із транспортних засобів: «Рава-Руська» та «Шегині» – вантажівки в обох напрямках; «Грушів» – легкові автомобілі та автобуси на в'їзд; «Смільниця» – легкові автомобілі на в'їзд; «Краківець» – легкові автомобілі та автобуси на в'їзд, вантажівки по обидві сторони кордону.

Диверсії. Поліція опрацювала 1360 звернень щодо підозрілих людей та об’єктів.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!