Загроза удару з Чорного моря і евакуація 40 тисяч людей зі шкіл Львова. Як минула доба

2563 0
Коротко про головні події минулої доби на Львівщині.
Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Повітряна тривога. О 16:52 15 вересня сирена сповіщала про загрозу повітряно-ракетного удару з території Чорного моря. У Львівській області все спокійно. Про це повідомив очільника Львівщини Максим Козицький.

Замінування. Учора було повідомлення від невідомої особи про замінування всіх навчальних закладів у Львові, а згодом – у Дрогобичі. Фахівці провели перевірку 115 навчальних закладів у Львові (евакуювали майже 40 тисяч осіб) та 25 закладів у Дрогобичі (евакуювали близько 800 осіб). Вибухових пристроїв не виявили.

Читайте також: Третє медичне об'єднання Львова очолила Леся Кобецька

Прихисток переселенців. Двома евакуаційними потягами у Львів з епіцентрів бойових дій прибули ще 183 людини. До Перемишля зі Львівщини чотирма потягами вирушили 618 осіб.

Перетин кордону. Через пункти пропуску у Львівській області з України за добу виїхали 17 тисяч 349 людей. На в’їзд оформили 13 тисяч 794 українців.

Диверсії. Поліція області опрацювала 1505 звернень щодо підозрілих осіб та об‘єктів.

Ольга Коваль

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми - про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста– дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!