Загроза удару. Із чим пов’язана тривога на Львівщині, яка тривала майже 2,5 години

21028 0
Коротко про головне на Львівщині за добу.
Фото: Іван Станіславський/Твоє місто

Фото: Іван Станіславський/Твоє місто

Повітряна тривога. Напередодні сирени один раз сповіщали про повітряну тривогу в області. Небезпека тривала майже 2,5 години. Це було пов‘язано зі загрозою повітряно-ракетного удару. Про це повідомив голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

Розселення. На Львівщині розселили ще 250 людей, яких прогнали з дому російські окупаційні дії. Від 24 лютого, за офіційними даними, у Львівській області надали прихисток 335 тисячам осіб. Значна кількість людей поселилась у приватному секторі самостійно.

Читайте також: Позивний «Відьмак». Як семінарист з Львівщини знищує окупантів

Реєстрація ВПО. В Єдиній інформаційній базі даних (ЄІБД) як внутрішньо переміщені особи (ВПО) від початку великої війни зареєструвались 203 тисячі людей. З них 66 тисяч – діти.

Перетин кордону. Через західний кордон за добу вибули 39 тисяч людей. Кордон на виїзд на переходах у Львівській області перетнули майже 18 тисяч людей. Повернулися в Україну через західний кордон 26 тисяч наших громадян.

Підозрілі звернення. Поліція області опрацювала 1532 звернення щодо підозрілих осіб та об’єктів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!