Державіаслужба заборонила польоти авіакомпанії, чий літак розбився біля Львова

3334 0
Таке рішення ухвалила комісія із сертифікації.
Фото: ДСНС

Фото: ДСНС

Від 5 жовтня наказом Державіаслужби припинено дію Сертифіката експлуатанта ПАТ «Авіакомпанія «Україна-Аероальянс». Про це ідеться на сайті регулятора.

Читайте також: Під Львовом розбився вантажний літак. 5 людей загинули. Оновлюється

Відповідне рішення ухвалила Комісія з питань сертифікації експлуатантів, організацій з технічного обслуговування і підтримання льотної придатності, розробників та виробників авіаційної техніки, навчальних закладів з підготовки льотного складу в Україні, льотного і технічного персоналу 4 жовтня.

«Двоє постраждалих продовжують лікування у травматологічному відділенні, їхній стан стабільний, середньої важкості, з позитивною динамікою. Третій постраждалий наразі перебуває в реанімації, його стан також стабільний, він у свідомості, загрози його життю немає», – каже Василь Обаранець.

Нагадаємо, 4 жовтня, близько 6:45 біля Львова впав вантажний літак, що летів із Віго (Іспанія). Літак зробив аварійну посадку за 1,5 км від злітної смуги в Сокільниках, хоча мав зробити дозаправку у львівському аеропорту. Під час падіння літака загинуло 5 людей, ще троє отримали травми. Поліція відкрила кримінальне провадження.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!