Загиблою студенткою, яка випала з вікна гуртожитку у Львові, виявилася відома спортсменка

72944 0
Ірині Квас було 17 років.
Фото: Львівська обласна федерація пауерліфтингу

Фото: Львівська обласна федерація пауерліфтингу

Дівчиною, яка випала сьогодні вранці з вікна гуртожитку на вул. Лисинецькій, виявилася переможниця чемпіонатів області та призерка чемпіонатів України Ірина Квас. Цю інформацію підтвердили на сторінці Львівської обласної федерації пауерліфтингу.

«Львівська обласна федерація пауерліфтингу висловлювання щирі співчуття родині, близьким, друзям та тренеру багаторазової призерки чемпіонатів України, переможниці чемпіонатів області з пауерліфтингу та жиму лежачи Квас Ірини, яка сьогодні трагічно загинула. Важко усвідомити те, що відбулося, але Іра назавжди залишиться в наших серцях!», – пишуть у Федерації.

Читайте також: У Львові з вікна гуртожитку випала 17-річна студентка

Нагадаємо, що сьогодні близько 06:15 у Львові з вікна випала дівчина. За словами речниці ГУ Нацполіції у Львівські області Світлани Добровольської, Ірина Квас була студенткою одного з коледжів Львова. Він отриманих травм дівчина загинула.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!