Загинули на війні. У Львові прощатимуться з двома захисниками

8273 0
Львівʼян закликають долучитись до церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

У понеділок, 25 липня, у Львові прощатимуться з Героями Павлом Кириченком та Назаром Тимківом, які загинули у бою з російськими окупантами. Полеглим захисникам було 27 років. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

Читайте також: На Львівщині попрощалися з Олегом Дяківим, який загинув у бою з ворогом

Чин похорону розпочнеться об 11.00 у Гарнізонному храмі, а об 11.30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Опісля похоронна процесія попрямує до Личаківського кладовища. 

Маршрут похоронної процесії: Гарнізонний храм свв. апп. Петра і Павла УГКЦ (вул. Театральна, 11) – пл. Катедральна – пл. Ринок (міська церемонія прощання) – вул. Руська – вул. Підвальна – вул. Володимира Винниченка – пл. Соборна – вул. Пекарська – вул. Шімзерів – вул. Мечникова – Личаківський цвинтар.

На будівлях вздовж маршруту колони вивісять синьо-жовті прапори з жалобною стрічкою. Львівʼян закликають долучитись до церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам’яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.

Довідково

Павло Кириченко впродовж 2017 – 2020 років брав участь в антитерористичній операції у складі 24-ої окремої механізованої бригади імені короля Данила оперативного командування «Захід» Сухопутних військ Збройних сил України. Молодший сержант. З перших днів повномасштабного російського вторгнення захищав Україну у лавах 80-ої окремої десантно-штурмової бригади Десантно-штурмових військ Збройних сил України. У загиблого залишились дідусь, бабуся, батьки, дві сестри та брат.

Назар Тимків впродовж 2015 – 2017 років проходив військову службу в лавах 234-го радіотехнічного батальйону 14-ої радіотехнічної бригади імені Богдана Хмельницького повітряного командування «Південь» Повітряних Cил Збройних Сил України. Протягом 2017 – 2022 років працював у товаристві з обмеженою відповідальністю «Шувар» та на приватному підприємстві «Охоронна фірма «Гетьман». Старший солдат. Із початком повномасштабного російського вторгнення захищав Україну у складі 122-го окремого аеромобільного батальйону 81-ої окремої аеромобільної бригади Десантно-штурмових військ Збройних Сил України. У полеглого залишились дружина, донька, батьки та брат.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!