Захищав Україну з 2014-го. На війні загинув 33-річний львів’янин Антон Гаврилов

44164 0
Небайдужих просять підтримати дружину Героя з маленькою дитиною.
Фото: Facebook

Фото: Facebook

18 червня у бою з російськими окупантами загинув 33-річний захисник, львів’янин Антон Гаврилов. Герой став на захист України ще у 2014 році. Про це повідомила подруга загиблого Галина Поліщук.

«Клята війна забирає найкращих…. Молодих, розумних, відважних та надзвичайно добрих. Не хочеться вірити словам, які зараз просто хаотично пишуться моїми пальцями, розум та серце відмовляється вірити у це. Не стало нашого друга, Людини з великої літери Антона Гаврилова, який захищав нашу неньку ще у 2014 році також. Добрішої людини я не зустрічала. Він пішов, як і всі інші герої, на війну зі словами «Хто, як не ми», – написала подруга.

Читайте також: На війні поблизу Донецька загинув 27-річний син львівської іконописиці та священника Артемій Димид

У захисника залишилися дружина та маленька дитина. Львів’ян просять помолитися за загиблого Антона та підтримати його сім’ю.

Номер картки: 4149 4993 9264 4249 Анна Гаврилова (дружина).

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.

 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!