Захищаючи Батьківщину, загинув солдат із Львівщини Володимир Минів

47336 0
Чоловіку було 34 роки.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

На війні з росією загинув старший солдат Василь Сілецький з села Кам’янки, що на Львівщині. Виконуючи бойове завдання, 34-річний чоловік боровся з росіянами у селі Богородичне Донецької області. Про це повідомив голова Сколівської ТГ Микола Романишин. 

«Житель с. Кам’янка Минів Володимир Анатолійович, 1988 року народження, загинув у с. Богородичне Донецької області, виконуючи бойове завдання, захищаючи Батьківщину. Старший солдат, навідник аеромобільно-десантної роти Володимир Минів за час служби у ЗСУ проявив сміливість, стійкість та мужність, притаманні незламним патріотом рідної землі», – написав він.

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!