Захищаючи Україну, загинув шахтар із Львівщини Євгеній Созанський

16082 0
Його мобілізували до ЗСУ в лютому 2022 року.
Фото: Голос Сокальщини

Фото: Голос Сокальщини

На війні з росією загинув шахтар із Львівщини Євгеній Созанський. Чоловікові був 31 рік. Про це повідомив міський голова Червонограда Андрій Залівський. 

«Ми ніколи не забудемо, якою ціною Україна виборює зараз свою незалежність... У боях проти російського окупанта загинув червоноградець, Євгеній Созанський, 1990 року народження. Світла пам’ять і вічна слава Герою», — йдеться в повідомленні. 

Читайте також: У бою з окупантами загинув захисник із львівщини Ігор Капустинський

Зазначимо, полеглий воїн працював на шахті «Відродження», а з липня 2016 року – на шахті «Великомостівська» ДП «Львіввугілля». Його мобілізували до ЗСУ в лютому 2022 року.

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!