Захисник «Динамо» Ілля Забарний перейшов до англійського «Борнмута»

888 0
Футболіст уклав угоду з новим клубом на 5 років
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Київське «Динамо» досягло угоди з англійським «Борнмутом» про трансфер 20-річного центрального захисника Іллі Забарного. Про це повідомляється на сайті клубу.

За умовами трансферу клуби також погодили проведення благодійного товариського матча.

17-річний Забарний дебютував у складі команди «Динамо» 7 березня 2019 року у виїзному матчі проти львівських «Карпат» (2:1). За молодіжну команду «біло-синіх» захисник провів першу гру 17 травня 2019 року в домашньому протистоянні з полтавською «Ворсклою» (1:1).

Через півроку 18-річний захисник уперше зіграв у єврокубках – на НСК «Олімпійський» проти голландського АЗ. У складі національної збірної України Забарний провів усі матчі без замін на Євро-2020, де наша команда дісталася чвертьфіналу.

Загалом у біло-синій футболці захисник провів 84 матчі (50 в УПЛ, 4 - у Кубку та Суперкубку України, 30 - в єврокубках) та забив 1 м'яч.

Станіслав Нестеренко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!