Захисників зі Львівщини нагородили за виконання бойових завдань

1488 0
Серед нагороджених – бойові медики, бійці, які брали участь у звільненні населених пунктів Донеччини та військовослужбовці різних підрозділів бригади.
Фото: 103-я бригада територіальної оборони

Фото: 103-я бригада територіальної оборони

Військовослужбовців 103-ї бригади територіальної оборони нагородили за виконання бойових завдань. Нагороди вручали керівник управління ТРО «Захід» Збройних Сил України Олександр Кяго та командир 103 бригади тероборони Валерій Курко. 

Джерело: 103-я бригада територіальної оборони

Відзнаками нагородили бойових медиків, бійців, які брали участь у звільненні Донеччини та військовослужбовців різних розділів бригади. 

Читайте також: Львівському захиснику Дмитру Бублику присвоїли звання Героя України

«Коли підрозділ виконує бойові завдання на передовій, роль кожного захисника є надзвичайно важливою. Від кожного офіцера чи солдата залежить боєздатність та ефективність підрозділу. Так само, як і успіх кожного бійця – це результат злагодженої діяльності бригади, батальйону, роти. Тому й ці нагороди – це визнання заслуг для усіх ваших побратимів, командирів та підлеглих», – зазначив командир бригади.

Нагадаємо, що військовослужбовців 24 ОМБр імені короля Данила нагородили за успішне виконання бойового завдання на Бахмутському напрямку. Командир бригади полковник Іван Голішевський вручив бійцям відомчі та бригадні відзнаки.

Ірина Давосир

__________________________________________________________________________________________________

 

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!