«Захиснику України». Президент вручив нагороди командиру львівської «Альфи»

2635 0
Президент України Петро Порошенко з нагоди 24-ї річниці з дня створення Служби безпеки України нагородив високими державними нагородами начальника спецпідрозділу СБУ «Альфа». Про це інформує прес-служба облдержадміністрації
фото: прес-слжуба ЛОДА

фото: прес-слжуба ЛОДА

Зокрема, командирові спецпідрозділу в урочистій обстановці вручили медаль «Захиснику Вітчизни» та медаль «За військову службу Україні». Нагороди працівник СБУ отримав у Києві, 24 березня, напередодні професійного свята.  

Окрім того, з нагоди 24-ї річниці з дня створення Служби безпеки України в управлінні СБУ у Львівській області відбулися урочистості. Із професійним святом працівників СБУ привітав і голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка. Керівник області відзначив високий професіоналізм співробітників регіонального управління СБУ та подякував їм за мужність та відвагу.

Опублікувала Мар'яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!