Захисники «Азову» вийшли на зв'язок. Командування все ще на «Азовсталі»

31501 0
Триває певна операція, деталей не оголошують.
Скріншот з відео

Скріншот з відео

Заступник командира полку «Азову» Святослав Паламар заявив, що керівництво і він станом на 19 травня перебувають на території заводу «Азовсталь». Про це він сказав у коментарі для УП.

Читайте також: З'явились кадри виходу українських захисників із «Азовсталі»

«Сьогодні (19 травня - ред.) 85-й день війни. Я і командування перебуваємо на території заводу «Азовсталь». Триває певна операція, деталей якої я не буду оголошувати. Дякуємо усьому світу, дякуємо Україні. Побачимося», — сказав він.

Нагадаємо, що Маріуполь залишається заблокованим російськими окупантами вже два місяці. Вони систематично обстрілюють цивільну інфраструктуру міста. За попередніми оцінками, там загинули вже від 5 до 20 тисяч мешканців. Окупанти замітають сліди звірств і злочинів, спалюючи тіла людей у мобільних крематоріях. Частину маріупольців примусово вивозять на територію ОРДО або до росії.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!