Політична реклама

Захист медиків, єдина інформаційна база та Лікарня майбутнього. Як «Голос» бачить розвиток медицини у Львові

2482 0
Поки уряд та президент з «ковідного» фонду будують дороги, дають премії правоохоронцям, – медики залишилися без захисту та доплат, вчителі і школярі пішли до шкіл без копійки фінансування з держбюджету. Фракція «Голос» домоглася через парламент виділення коштів для медиків і освітян у боротьбі з пандемією.

Медичній спільноті Львова партія «Голос» представила розроблену фахівцями програму. Її ціль – збільшити тривалість та якість життя мешканців міста.  

Як повідомив голова львівської організації «Голосу» Ярослав Рущишин, який також заявив про кандидування на посаду міського голови Львова, медичну програму, розробляли у співпраці з фахівцями.

«Ми показуємо приклад формування програми, яка нав’язана не згори, а іде від конкретних фахівців, які щодня працюють і знають проблеми галузі та шукають ефективні рішення. Для реалізації програми у нас є фахова команда, яка готова брати відповідальність і впроваджувати реальні зміни у медичній сфері міста», – говорить Ярослав Рущишин. 

Пандемія, за його словами, показала, що медики на місцях набагато краще дають собі раду, аніж уряд: з «ковідного» фонду президент будує дороги, дає премії правоохоронцям, а медики залишилися без захисту та доплат, вчителі і школярі пішли до шкіл без копійки фінансування з держбюджету. Відтак, фракція «Голос» домоглася через парламент виділення коштів для медиків і освітян у боротьбі з пандемією. 

Читайте також: «Голос» на Львівщині представив свою команду, з якою готовий перемагати на місцевих виборах

Медичну програму спільноті міста представляв хірург, флеболог Юрій Баран.

«Юрій лікар-практик, який 20 років присвятив практичній медицині, з них 15 років поєднував з підприємницькою діяльністю та здобув управлінський досвід. Він працює у моїй команді, з якою я кандидую на пост міського голови, і представив перші три кроки фракції «Голос» у Львівській міській раді», – говорить Ярослав Рущишин.

Юрій Баран назвав основні кроки реалізації програми, які «Голос» Львова хоче реалізувати перш за все. На думку експертів, саме вони дадуть поштовх до якісного оновлення медицини, які відчує кожен львів’янин.

Захист прав медиків

Розробити механізми для захисту прав медичної спільноти Львова: на справедливу оплату праці, гідні умови роботи, бо якісну медичну послугу можуть надавати тільки мотивовані, висококласні спеціалісти; 

Єдина інформаційна база

Створити єдину інформаційну медичну панель. Спільнота львів’ян перебуває у інформаційному вакуумі і ми не розуміємо реального стану справ у медичному секторі: скільки є вільних ліжок у лікарнях, які спеціалісти, де і які послуги надають, їхній рейтинг. Тому ми пропонуємо створити єдину медичну інформаційну панель міста, у якій кожен львів’янин матиме доступ до інформації, де можна отримати якісну медичну послугу та до якого конкретного закладу і фахівця треба звернутися; 

База для розвитку

Впровадження проєкту «Лікарня майбутнього». Львів вже давно дозрів до сучасної європейської клініки, якісної амбулаторії з діагностичним центром та фаховими спеціалістами, які будуть передавати свій досвід молоді, де також буде майданчик для спілкування з колегами з усього світу. 

Читайте також: У «Голосі» заявили, що відчувають зростання підтримки по всій Україні

«Ми йдемо з командою спеціалістів, які розуміють як працює система і на які ланки треба впливати, аби втілити ці зміни», – впевнений Юрій Баран.

Аналогічні зустрічі, за словами Ярослава Рущишина, проводитимуться і надалі, щоб почути голос міста та обговорити програми розвитку з людьми, які безпосередньо працюють і знають сфери, важливі для міста.

Нагадаємо, раніше відбулася зустріч з освітянами Львова, з якими партійці обговорили програму розвитку освіти у місті. Аналогічні зустрічі з різними експертними середовищами у Львові, за словами Ярослава Рущишина, проводитимуться і надалі, щоб почути голос міста та обговорити програми розвитку з людьми, які безпосередньо працюють і знають сфери, важливі для міста.
 
А вже на 2 жовтня запланована публічна презентація стратегії розвитку Львова «Діємо разом»

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!