Закарпатські рятувальники допомогли травмованому в горах львів'янину

1228 0
Рятувальники нагадують, що навіть під час відпочинку не треба забувати про правила безпеки.
фото Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) у Закарпатській області

фото Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) у Закарпатській області

У Карпатах фахівці ДСНС з Воловецької гірської пошуково-рятувальної групи надали першу долікарську допомогу 27-річному львів’янину, який під час катання травмував коліно. Про це повідомляє пресслужба Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) у Закарпатській області.

Також 6 лютого до Служби порятунку надійшло повідомлення, що в районі полонини Драгобрат Рахівського району під час катання на лижах втратив орієнтир та заблукав турист з міста Берегово, Закарпатської області.

На пошуки 24-річного хлопця у гори вирушили 6 фахівців Рахівської гірської пошуково-рятувальної групи, які знайшли заблукалого у задовільному стані в лісовому масиві поблизу гірськолижного комплексу «Драгобрат» та супроводили його у безпечне місці.

Рятувальники нагадують, що навіть під час відпочинку не треба забувати про правила безпеки, бути відповідальними та не переоцінювати власні сили під час катання на лижах та сноубордах.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!