Заклади культури у Львові працюватимуть за умови повної вакцинації

923 0
У музеї та галереї відвідувачів впускатимуть лише за попереднім записом.
Фото: Анна Чистякова

Фото: Анна Чистякова

У Львові дозволять працювати галереям та музеям за умови повної вакцинації та за попереднім записом. Про це повідомив міський голова Андрій Садовий. 

«Я пропонуватиму комісії з надзвичайних ситуацій послабити обмеження. Можемо використати закордонний досвід і на першому  етапі відкрити індивідуальне відвідування галерей та музеїв за попереднім записом і при повній вакцинації», – зазначив він. 

Читайте також: У Львові дозволять відкритися школам із стовідсотковою вакцинацією

За його словами, як тільки у лікарнях стабілізується ситуація, то для відвідувачів відкриють усі заклади. Але ключовою вимогою є 100% вакцинації. 

Додамо, що за умови повної вакцинації у Львові також дозволять відкритися школам. Міський голова сказав, що місто готове відновити навчання в очному режимі, як тільки динаміка госпіталізацій стабілізується. Але зможуть працювати тільки ті заклади, де усі працівники шкіл вакциновані двома дозами вакцини, як цього вимагає червона зона.

Читайте також: У Львові зареєстрували петицію про відновлення офлайн-навчання у червоній зоні

Нагадаємо, що сьогодні у Львові зареєстрували петицію про відновлення очної форми навчання в освітніх закладах під час «червоної» зони за умови 100% вакцинації колективів освітніх закладів. Із 500 необхідних голосів петиція уже назбирала понад 320 голосів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!