Закоханим парам у Львові пропонують взяти участь у фотоконкурсі. Умови

2350 0
Від сьогодні, 8-го лютого, стартував конкурс фотографій «Львів тут добре бути разом». Пара-переможець отримає можливість розміщення свого фото на сіті-лайтах міста.
фото:  Facebook-сторінка Evgeny Kraws

фото: Facebook-сторінка Evgeny Kraws

Умови конкурсу фотографій:

 
1. Учасником конкурсу може бути будь-яка молода пара.
2. Тривалість конкурсу: 8 – 12 лютого 2017 року.
3. Тематика конкурсу: «Львів тут добре бути разом!».
4. Для участі у конкурсі потрібно:
 
- натиснути «Подобається» на Facebook-сторінці Lviv.travel,
- в період з 8-го до 11-го лютого розмістити конкурсне фото закоханої пари на фоні Львова з тегом #ЛьвівТутДобре у себе на Facebook-сторінці та позначити на ньому свою половинку (фото не повинно раніше публікуватися у ЗМІ та у мережі інтернет),
- додати опис/слоган до фото (максимум 1 речення).
 
5. Від однієї закоханої пари приймається лише одне конкурсне фото. Вимоги до фотографії: вертикальне фото, ширина фотографії: мінімум 3500 пікселів.
 
6. Виконавши усі вказані дії, Ви даєте згоду на перепост фото на Facebook-сторінку Lviv.travel.
 
7. Голосування за найкраще фото триватиме з 9.00 год. до 23.59 год. 12-го лютого. Для цього на Facebook-сторінці Lviv.travel буде створений альбом, який складатиметься з фотографій учасників конкурсу. Результати голосування будуть розміщені на Facebook-сторінці Lviv.travel 13-го лютого.
 
8. Пара-переможець, чия фотографія набере найбільшу кількість позначок “Like”, отримає яскраву сувенірну продукцію та можливість розміщення свого фото на сіті-лайтах міста.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!