Закордонні фахівці розкажуть львів`янам, як діяти у критичних ситуаціях

1613 0
Експерти світового рівня представлять львів’янам кращі світові практики управління кризовими ситуаціями та врегулювання конфліктів. Роберт Персона, експерт із антитерористичних заходів у Польщі, та Ґжеґож Адамчик, експерт із психологічної підготовки екіпажів кораблів, яким існує загроза захоплення Сомалійськими піратами, проведуть навчання з питань запобігання тероризму у місцях масового скупчення людей. А 9-10 жовтня швейцарські експерти навчатимуть у Львові практикуючих психологів, психотерапевтів та лікарів-психіатрів кращих світових практик вивільнення напруги та травми.
Фото: tsn.ua

Фото: tsn.ua

Спеціально для міста пройдуть семінари з питань комунікацій та організації команд для запобігання потенційним загрозам, будуть представлені алгоритми поведінки у полоні та при відкритому нападі злочинців, повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Навчання відбудуться 4 жовтня у Львові спеціально для громадських та державних формувань, що відповідають за охорону громадського порядку.

Також в рамках візиту відбудеться відкритий майстер-клас з питань особистого захисту та психологічної саморегуляції з 17:00 до 18:00 в приміщенні Інформаційно-практичного центру на площі Ринок.

Для попередньої реєстрації необхідно зареєструватися за е-мейлом [email protected]

Програма навчання для практикуючих психологів є сертифікованою та безкоштовною. Для отримання повної інформації щодо цільової аудиторії, навчань та участі звертайтеся за е-мейлом [email protected]

«Ця методика є актуальним світовим надбанням і ми отримали неймовірний шанс перейняти ці знання. Ця методика включає в себе такі непрості елементи, як: нейроанатомія і нейрофізіологія, нейроетіологія стресової реакції та есенціальний тремор. Ми запросили експертів зі Львова та України долучитися до навчань і отримали дуже багато заявок. Зараз критично забезпечити найвищий рівень психологічної допомоги постраждалим в ході реалізації АТО, військовослужбовцям та громадянам, сприяти психологічній пружності населення», - зазначає організатор навчань Тетяна Карпюк. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!