Закордонний паспорт для дитини: де у Львові отримати без черги

10646 0
Отримати документ для виїзду за кордон для дитини у Львові можна позачергово. Про це повідомили в прес-службі Головного управління Державної міграційної служби України у Львівській області .

Як зазначається, на сьогодні можна виготовити два документи для перетину кордону з дітьми: паспорт для виїзду за кордон та дитячий проїзний документ дитини.

Пакет документів на дитячий проїзний можна здати у міграційний підрозділ за місцем реєстрації (незалежно, чи є там автоматизоване робоче місце, де приймають документи на закордонний паспорт, чи ні). Виготовлення ж паспорта для виїзду за кордон передбачає наявність спеціального обладнання. Такими автоматизованими робочими місцями сьогодні, на жаль, обладнані не всі міграційні підрозділи, констатують у відомстві.

Щоб полегшити батькам і дітям виготовлення закордонних паспортів, таке робоче місце створили у центральному офісі  ГУ ДМС України у Львівській області.

За адресою вул. Руданського, 3 сьогодні працює три автоматизовані робочі місця.

Читайте також: З 1 квітня – нові правила виїзду за кордон із малечею

Документи на виготовлення закордонних паспортів можна здати у кабінеті № 10. Відкрито для повноцінного прийому громадян і кабінет №4. Він працював у режимі обмеженого прийому (обслуговував тих,  хто потребував виправлення даних у паспортах, щоб не змушувати їх повторно стояти у загальних чергах, та приймав вразливі категорії громадян – поранених бійців АТО та інвалідів). Ще одне автоматизоване робоче місце встановлено у кабінеті №16, де приймали документи на виготовлення дитячих проїзних документів. Відтепер там прийматимуть пріоритетно документи на виготовлення закордонних паспортів для дітей.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!