Політична реклама

Закордонний паспорт видаватимуть за 20 днів, внутрішній - за 10 днів

1531 0
Президент України доручив скоротити максимальний термін оформлення закордонних та внутрішніх паспортів.

Відповідне доручення прем'єр-міністру Миколі Азарову, МВС і Держміграційній службі міститься в Національному плані дій на 2013 рік щодо впровадження програми економічних реформ на 2013-2014, пише Zaxid.net із посиланням на "Коментарі".

Згідно з документом, термін видачі закордонних паспортів має бути скорочений до 20 робочих днів, а паспорта громадянина України - до 10-ти.

Крім того, президент доручив встановити можливість термінового оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон у строк до семи робочих днів за умови сплати подвійного розміру державного мита і незалежно від місця проживання.

Нагадаємо, що згідно з діючими наказами МВС, максимальний термін для оформлення закордонного паспорта та паспорта громадянина України становить 1 місяць.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!