Закриття ресторану «Шекспір» та переможці Громадського бюджету. Головне

1827 0
Коротко про головні новини за минулу добу.
Фото: lviv.travel

Фото: lviv.travel

Учні 5-11 класів та студенти шкіл та вишів на Львівщині з понеділка, 22 листопада повертаються до очного навчання. Однак заклади освіти можуть відновити навчання за умови, якщо працівники мають документ, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації. 

Львівський симфонічний оркестр «INSO-Львів» пограбували у Нідерландах, у Роттердамі. Музиканти приїхали туди зіграти концерт у центрі de Doelen, і їній автобус пограбували.

Читайте також: Україна перемогла у матчі з Боснією та Герцоговиною

На Львівщині щеплення отримали вже 2200 дітей. Ситуація з захворюваністю залишається напруженою. Загалом на амбулаторному та стаціонарному лікуванні перебувають понад 4 тисячі осіб. З них 3149 – саме на стаціонарному лікуванні.

У Львові заявили про закриття ресторану «Шекспір», що на вул. Любінській, 144. Він працював у місті близько 17 років, і є одним із найстаріших. 

Читайте також: Україна перемогла у матчі з Боснією та Герцоговиною

Із понеділка, 22 листопада, для перевезень приміським громадським транспортом на Львівщині почнуть діяти нові правила. Пасажири, які планують поїздку, повинні мати підтверджуючий документ про вакцинацію від коронавірусу або негативний результат ПЛР-тесту.

У Новому Роздолі на сходах коледжу, що на вулиці Степана Бандери, виявили новонароджену дитину. Дівчинку госпіталізували у лікарню. Загрози її життю та здоров’ю нема.

Читайте також: Pfizerподілився ліцензією на свої ліки проти  Covid-19

У Львові оголосили великі проєкти, які стали переможцями у межах Громадського бюджету 2021. Найбільше голосів отримав проєкт ліцею ім. Івана Пулюя «Безбар’єрний простір практичної науки «Puliui Science Hub».

У Львові функціонує один з небагатьох в Україні – Центр соціальної підтримки дітей та сімей «Рідні». Центр – унікальний тим, що основною його метою є повернути дітей у благополучні сім’ї, аби вони зростали поруч з рідними. 

Читайте також: Виробник мінеральних вод збудує на Львівщині завод на майже 200 робочих місць

На вулиці Дж. Ленона у Львові зведуть дев’ятиповерховий будинок на 72 квартири для працівників Національного університету «Львівська політехніка». На кожному поверсі запланували по вісім квартир: п’ять однокімнатних різного планування і площі, дві різнопланові двокімнатні й одна трикімнатна. 

Tvoemisto.tv поспілкувалося з батьками, які проживають у різних країнах, та розпитало про те, як перевіряють захворюваність дітей у школах. 

Гарного Дня! 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!