Кримська платформа та зміна руху громадського транспорту. Головні події дня у Києві

602 0
Дайджест новин за 23 серпня.
Фото: Київська МДА

Фото: Київська МДА

Зміна графіку руху громадського транспорту

Столичний метрополітен та наземний транспорт до 24 серпня включно працюватимуть для перевезень пасажирів із 06:00 до 21:00. Міська влада закликає киян та гостей міста запланувати своє повернення додому з урахуванням режиму роботи станцій метрополітену.

Водночас у режимі укриття метро працюватиме цілодобово. 

Кримська платформа

23 серпня відбувся другий саміт Кримської платформи, в ньому беруть участь представники близько 60 країн і міжнародних організацій. Сьогодні зранку для участі у саміті прибув президент Польщі Анджей Дуда. Він виступив із закликом демонтувати Північний потік-2, а також нагадав, що цей трубопровід почали уже будувати після того, як росія окупувала Крим, але подальші події засвідчили, що бізнес as usual з росією неможливий.

Два модернізовані пасажирських потяги з Києва 

«Укрзалізниця» запустила два модернізовані пасажирських потяги зі столиці. Зокрема, на маршруті Київ – Рівне – Луцьк розпочав курсування модернізований електропотяг Skoda, а на маршруті Київ – Біла Церква запущено приміський електропотяг, який був оновлений в рамках проєкту Kyiv City Express. Він курсуватиме на найбільш завантаженому напрямку Київщини – фастівському. 

Закриття Центрів надання адмінпослуг 

Київські ЦНАПи 24–25 серпня не працюватимуть через обмеження роботи інформаційно-комунікаційних систем ДМС, що унеможливлює видачу готових паспортних документів з технічних причин.  

Високий рівень забруднення повітря 

У Києві вранці спостерігається високий рівень забрудненості повітря. Зафіксовано наближення до гранично допустимої концентрації зважених часток (пилу). Джерело утворення пилу знаходиться за територіальними межами міста Києва. Підвищення концентрації відбувається за рахунок переміщення повітряними масами пилу з південно-східного напрямку. 

Надзвичайний рівень пожежної небезпеки 

У столмці 24-25 серпня переважатиме надзвичайний рівень пожежної небезпеки.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!