Політична реклама

Залізничні квитки на новорічний період майже розкуплені

1297 0
За вчорашній день повністю розкупили залізничні квитки до Криму на Новий рік, при цьому кількість квитків на інші популярні напрямки також практично закінчується.

На сайті онлайн бронювання неможливо забронювати квитки на пікові дати в кримському напрямку – 27-28 грудня – всі квитки уже розкуплені, повідомляє Львівський портал.

При цьому на зазначені дати ще є квитки у львівському напрямку. Зокрема, на 27 грудня можна замовити квитки на 4 потяги, що йдуть до Львова, на 28 грудня – на 9 потягів. При цьому кількість плацкартних місць уже закінчується.

Також ще доступні квитки на потяги, що йдуть з Києва до Ужгорода: на 27-28 грудня можна забронювати квитки на три потяги, причому кількість місць у СВ-вагонах (люкс) дуже обмежена.

Крім того, на 27 грудня можна забронювати квитки на один потяг Київ - Івано-Франківськ (популярний гірськолижний курорт «Буковель»), а на 28 грудня – на два потяги, що прямують в цьому напрямку.

Касири залізниці відсутність квитків пояснюють тим, що їх розкуповують через інтернет.

Нагадаємо, з учорашнього дня Укрзалізниця відкрила продаж квитків на новорічний період. Так, на останню передноворічну п’ятницю – 27 грудня – пасажирам запропоновано понад 32 тис. місць на потяги до курортних центрів України.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!