Політична реклама

Залізничні квитки з трьома помилками у прізвищі вважатимуться дійсними

2300 0
Укрзалізниця визнаватиме дійсними квитки, в яких буде не більше трьох помилок в імені та прізвищі пасажира.

Якщо касир про оформленні квитка зробив більше помилок, пасажир буде змушений звернутися в касу, щоб там роздрукували проїзний документ без помилок, - інформує УНІАН.

Крім того, із впровадженням системи іменних залізничних документів переоформляти придбаний квиток зі зміненим у ньому прізвищем та ім'ям заборонять.

Пасажири, які придбали квитки на дати після 6 квітня не пред’являтимуть документи при посадці. Це стосується і тих, хто оформляв проїзні документи або зробить це в країнах СНД і Балтії, де немає «іменних» квитків.

Нагадаємо, із 6 квітня в Україні продаватимуть іменні залізничні квитки. Купуючи проїзний документ пасажиру буде достатньо назвати прізвище та ім’я. Документ, який посвідчує особу треба буде пред’являти вже сідаючи у потяг.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!