Залишки на рахунках корпоративних клієнтів «ПриватБанку» тимчасово «заморозили»

2948 0
Сьогодні, 20-го грудня, юридичні особи, які користуються послугами «ПриватБанку» отримали повідомлення, що тимчасово зможуть користуватися лише тими коштами, що надійшли на їх рахунки починаючи з ранку 19-го грудня, а залишки заблоковані на період переходу установи у державну власність.
Фото: Focus.lv

Фото: Focus.lv

Наразі точні дати, коли корпоративним клієнтам відновлять усі послуги та знімуть обмеження на користування коштами, - невідомі. Однак у повідомленні зазначають, що такий режим обслуговування є тимчасовим, а рішення про його зміну прийматиме Олександр Шлапак, коли почне виконувати обов’язки Голови правління банку. Про це інформує ain.ua.

Cкріншот повідомлення, яке отримали вранці корпоративні клієнти. Фото: ain.ua

Тим часом прес-служба «ПриватБанку» повідомила лише про призупинення корпоративних платежів 19 грудня, які мали відновити 20-го грудня о 9:00. В установі наголошують: «Всі прибуткові операції для корпоративних клієнтів (надходження на карти та рахунки) працюють в стандартному режимі».

Нагадаємо, Кабінет Міністрів України на засіданні в неділю, 18-го грудня, розглянув питання забезпечення стабільності у фінансовій системі країни. Беручи до уваги результати засідання Ради національної безпеки і оборони України, Уряд підтримав пропозицію Національного банку та Ради фінансової стабільності про перехід ПАТ «Приватбанк» у стовідсоткову державну власність. Людям гарантують стабільну роботу установи та збереження усіх коштів, однак львів’яни продовжують масово знімати гроші з карток у банкоматах.

Опублікувала Людмила Рубцова

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!