Замарстинівську закриють на ремонт в середині літа

2545 0
У мерії називають цей ремонт складним. Його кошторисна вартість становить майже 100 млн грн..
фото: Марія Стахів

фото: Марія Стахів

Проект ремонтних робіт незабаром пройде експертизу, відтак відбудуться конкурси на закупівлю робіт  і з середині липня ділянку Замарстинівської, близьку до вулиці Липинського, закриють на ремонт.

«Це не просто зняти верхнє покриття і поміняти трамвайні колії. Насправді там значний комплекс робіт. Є дуже проблемний аварійний колектор. Роботи відбуватимуться на глибині 6-7 м. Це один із найскладніших об’єктів», - цитує прес-служба Львівської міської ради начальника інженерного управління ЛМР Олександра Одинця.

Читайте також: Частину центру Львова закриють для руху автомобілів. Схема 

За його словами, також тривають роботи на вул. Чернівецькій. Там будуть облаштовані сучасні трамвайні платформи, повністю замінена трамвайна колія і основа під колію. Цього року роботи відбуватимуться до кінця розвороту. Наступного року це кільце буде гармонізоване з проектом з облаштування прощі Двірцевої, разом з автостоянкою і сквером.

«При ремонтні доріг акцент робимо також на облаштуванні велодоріжок. Зараз завершуються роботи з облаштування велодоріжки в напрямку Брюхович, в Рясне і також на вул. Городоцькій. Облаштовано велодоріжку і на вул. Богданівській», - зазначила директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Ірина Маруняк.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!