Політична реклама

Замінити підбори у Львові коштує від 15 до 140 гривень

4357 0
Швидкий ритм життя та львівська бруківка додають роботи взуттєвим майстрам. До ремонтних майстерень Львова найчастіше звертаються із зламаними підборами або щоб замінити підошву.

Коштує така реабілітація улюблених черевиків по-різному, залежно від майстерні. У деяких за нові підбори потрібно заплатити 15-25 гривень, в залежності від ширини підборів та від набійки. Чим ширші підбори, тим дешевше їх буде замінити. А у деяких майстернях ціна заміни підборів коливається в межах 140 гривень.

А от щоб замінити підошву доведеться побіднішати на 100-200 гривень, повідомили Твоє місто взуттєві майстри. Таку ж ціну має зміна фасону, що називається перетяжкою. Якщо у вас зламалася блискавка на взутті, ви заплатите від 10 до 25 гривень, залежно від довжини замка. Коли ж взуття вам трохи завузьке, то вам його розтягнуть за 40 гривень.

Майстри кажуть, що до зими ще поки львів'яни не готуються і приходять переважно із осіннім взуттям і туфлями, переважно просять оновити або ж замінити підошву.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!