Політична реклама

Замість АС №2 у Львові з'явився автовокзал "Північний"

7032 3
Сьогодні, 25 жовтня, у Львові відбулось відкриття нового автовокзалу «Північний», котрий побудований на заміну АС №2 на вул. Богдана Хмельницького, 225.

Як інформує прес-служба ЛОДА, потужності «Північного» розраховані на обслуговування близько 8 тис. пасажирів щоденно. Також тут щодоби відправлятимуться близько 1000 автобусів.

«Північний» має усі необхідні умови для якісного та комфортабельного обслуговування пасажирів. Для їх зручності збільшено й кількість кас, що обладнані сучасним технічним устаткуванням, створена спеціальна служба для надання допомоги пасажирам з обмеженими фізичними можливостями.

Змін зазнали й платформи відправлень маршрутних автобусів, схеми руху територією автовокзалу.

Також на автовокзалі «Північний» впроваджено ряд сучасних технологічних рішень, зокрема безкоштовний доступ до мережі інтернет за допомогою технології Wi-Fi, встановлений термінал з продажу квитків без участі касира за допомогою платіжної картки.

Окрім цього, на вокзалі можна здійснювати продаж квитків на відправлення автобусів з понад 200 населених пунктів України, в тому числі для поїздок за кордон.

До автовокзалу "Північний" курсують автобуси №1А, 20, 25, 34, 35.


Читайте також:
29 Жовтня, 2013 17:43
Майбутній пасажир Північного які ж Ви милі. лю Вас
28 Жовтня, 2013 15:01
Твоє місто Ваш коментар взяли до уваги. Про автовокзал "Північний" читайте також тут [***]://tvoemisto.tv/news/60819.html
25 Жовтня, 2013 20:50
Майбутній пасажир Північного Сьогодні, 25 жовтня, у Львові відбулось відкриття нового автовокзалу «Північний», котрий побудований на заміну АС №2,розташований на такій- то вулиці. На автовокзал можна добратися таким-то транспортом, який курсує з... до... години . НЕВЖЕ ТАК важко давати всю інформацію?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!