Політична реклама

Замість даївців на дорогах працюватиме техніка, - міністр внутрішніх справ

1083 0
Чисельність співробітників ДАІ на українських дорогах буде скорочено, а самих даішників замінять техзасоби фіксації порушень правил дорожнього руху. Як передає кореспондент «Коментарів», про це глава Міністерства внутрішніх справ Віталій Захарченко заявив в ході розширеного засідання колегії МВС України, присвяченого підсумкам оперативно-службової діяльності органів і підрозділів внутрішніх справ України за 2011 рік та завданням щодо посилення боротьби зі злочинністю в 2012 році.

Як зазначив Захарченко, українців «дратує зайва кількість працівників ДАІ на дорогах».

«Люди скаржаться на тяганину і витрату часу при отриманні різних документів в МВС, на довге очікування міліції в екстрених випадках», - пояснив міністр.

Разом з тим Захарченко запевнив: дані недоліки будуть усунені.

«На дорогах повинні працювати технічні засоби, відеоспостереження, задіяні сучасні технології та спецтранспорт. Це дозволить зменшити штатну чисельність міліціонерів», - заявив глава МВС.

Нагадаємо, реформування МВС стартувало на початку жовтня 2011 року: почалося масове скорочення міліціонерів, особливо даішників.

Джерело: Comments.UA
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!