Замість Дортмунда зі Львова відкриють авіарейси в Неаполь

2212 0
23 грудня цього року з Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького відкриють авіарейси в Неаполь. Новий рейс виконуватиметься двічі на тиждень, по вівторках і суботах на літаку Airbus A320 місткістю 180 крісел.
Фото львівського аеропорту

Фото львівського аеропорту

Рейс здійснюватиме авіакомпанія «ВіззЕйр Україна», замість рейсу Львів - Дортмунд, виконання якого перевізник припиняє з 1 листопада 2014 року, повідомили у прес-службі львівського аеропорту.

Регулярні рейси зі Львова до Неаполя востаннє виконувались на цілорічній основі у 2012 році. Середня завантаженість рейсів за напрямками до Італії становить 90%, а ціна квитка від 639 грн. в одну сторону.

Продаж квитків уже розпочався на сайті авіаперевізника.

Неаполь стане третім італійським містом з яким буде налагоджено авіасполучення з Міжнародного аеропорту «Львів». Наразі зі Львова виконуються регулярні рейси до Венеції та Мілану. 

Нагадаємо, продаж квитків на рейси Львів – Дортмунд припинений на дати після 25 жовтня. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!