Політична реклама

Замість Криму львівські школярі відпочиватимуть в Херсоні та Одесі

1394 0
У літніх таборах цього року мають відпочити більшість дітей Львівщини. На це передбачено майже 40 мільйонів гривень.

Оскільки Україна втратила 122 оздоровниці в Криму, діти відпочиватимуть на Львівщині, а ще у Херсонській, Миколаївській та Одеській областях, повідомляє Львівська хвиля.

«Львівська область взяла на себе зобов’язання оздоровити 55% дітей шкільного віку. А якщо говорити мовою цифр, то, за даними департаменту, в області нині 242,5 тисячі дітей шкільного віку», - розповідає заступник начальника департаменту соціального захисту ЛОДА Оксана Яковець.

Зокрема зі Львова цього літа на оздоровлення поїдуть 154 дитини. На це місто витратить понад півмільйона гривень. Відпочиватимуть маленькі львів’яни на Івано-Франківщині. А в одеському центрі “Молода гвардія” зможуть відпочити понад 700 дітей з області. А от для пільгових категорій Львівщина закупила 2 тисячі путівок. 

Тим часом для тих, хто не хоче покидати домівку влітку, в області облаштували понад 600 пришкільних таборів. Також є літні осередки дозвілля, їх наприклад у Львові 30. Інформація про дитячі клуби є на сайті міста

Щоб влаштувати дитину в літній табір, батькам потрібно звернутися з відповідною заявою до управлінь соцзахисту за місцем проживання.  


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!