Київ

Замість ліквідованого ОАСК у столиці зареєстрували Київський міський окружний адміністративний суд

929 0
У грудні минулого року скандальний Окружний адміністративний суд Києва ліквідували. Відсьогодні усі справи колишнього ОАСКу розглядатимуть у новоствореному суді.
ФОТО: GETTY PHOTOS

ФОТО: GETTY PHOTOS

Державна судова адміністрація України здійснила реєстрацію Київського міського окружного адміністративного суду, утвореного після ліквідації Окружного адмінсуду. Про це повідомили у пресслужбі Державної судової адміністрації України.

Новий суд зареєстрували 28 лютого. Він працюватиме за адресою: вул. Липська, буд. 18/5, м. Київ. Тимчасово виконуючим обовʼязки керівника апарату Київського міського окружного адміністративного суду призначили Оленченко Наталію Миколаївну. Після початку роботи КМОАС до нього перенаправлять усі справи у юрисдикції міста Києва.

Читайте також: Верховний Суд підтвердив штраф Ощадбанку через «Картку киянина»

«З дня початку роботи КМОАС до нього повинні бути передані усі справи зі юрисдикцією міста Києва, які на перехідний період тимчасово повинні розглядатися в Київському окружному адміністративному суді» ідеться в повідомленні.

Як зазначається, суд було утворено на виконання Закону України від 13 грудня 2022 р.№ 2825-IX, який набрав чинності 15 грудня і яким було ліквідовано Окружний адміністративний суд м.Києва й одночасно утворено КМОАС із місцезнаходженням у столиці.


 

 

ТЕГИ: суд, київ, ОАСК

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!