Замість паперових підручників – вільний доступ до електронних версій

1842 1
У випадку, якщо нові підручники для 4-х та 7-х класів не встигнуть надрукувати до 1 вересня, на сайті Міністерства освіти і науки у вільному доступі буде розміщено їх електронні версії. Про це 25 серпня повідомила директор обласного департаменту освіти і науки Олександра Небожук під час наради у голови Львівської облдержадміністрації Олега Синютки.
фото: www.slobodnaevropa.org

фото: www.slobodnaevropa.org

«Цьогоріч ми не вперше зіткнулися з проблемою забезпечення підручниками за новою програмою учнів 4-х та 7-х класів,  – зазначила Олександра Небожук. – Згідно з інформацією Міністерства освіти та науки України коштів на безоплатне забезпечення підручниками дітей вказаних класів вистачить тільки на 50% школярів. Решту потрібно зарезервувати органам місцевого самоврядування».
За її словами, у попередні роки також були ситуації, коли нові підручники не встигали надрукувати до 1 вересня, тому вчителі намагалися будувати навчальний процес так, щоб він був якомога зручнішим для дітей і батьків. Частково використовуватимуть навчальні матеріали попередніх років, конспекти. Також доступним буде електронний варіант нових підручників, інформує ЛОДА.
Варто зазначити, для того, щоб повністю забезпечити навчальними підручниками учнів 4-х та 7-х класів Львівщини необхідно майже 26,6 млн. гривень.
Опублікувала Наталія Середюк
1 Листопада, 2015 21:16
іван сьогодні 1 листопада, а підручників не має. електронні версії куці (неповні). чому не викласти повні, якщо недолугі видати, та й обіцянка передбачає саме повні версії.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!