Замість параду на День незалежності у Києві відбудеться Хода гідності

1637 0
Програма святкування Дня незалежності у Львові наразі не відома.

Замість параду на День незалежності, 24 серпня, у Києві відбудеться Хода гідності за участю  українських військових та президента Володимира Зеленського. Про це під час брифінгу розповів глава Офісу президента Андрій Богдан.

Читайте також: У Львові військовим-контрактникам платитимуть із бюджету по 25 тисяч гривень

«Цього року Україна святкуватиме День незалежності у новому форматі. Замість традиційного параду в радянських традиціях з недешевою демонстрацією техніки на центральній вулиці столиці відбудеться Хода гідності. Цей захід у європейському стилі покликаний започаткувати нову традицію вшанування усіх, ким пишається Україна», — каже він.

За словами Андрія Богдана, Хрещатиком пройдуть представники різних родів військ ЗСУ, ветерани АТО зможуть приєднатися до представників своїх бригад. У Ході також візьмуть участь медики, вчителі, спортсмени, дипломати, волонтери й президент України Володимир Зеленський.

Як повідомили Tvoemisto.tv у пресслужбах ЛМР та ЛОДА, програма святкування Дня незалежності у Львові наразі не відома.

Читайте також: Українським дівчатам дозволили навчатись у військових ліцеях.

Нагадаємо, що раніше Президент Володимир Зеленський скасував щорічний військовий парад до Дня Незалежності, який святкують 24 серпня. А 300 млн гривень, які планували витратити на парад, видадуть преміями для військових. Водночас саме свято проведуть у новому форматі.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!