Замість «Полярону». На Новому Львові збудують багатоповерхівки, школу й дитсадок

6667 0
На ділянці між вулицями Угорською та Луганською збудують школу й дитсадок.
АВТОРИ ВІЗУАЛІЗАЦІЇ: ЮРІЙ СТОЛЯРОВ ТА ЛІЛІЯ ЛЮДКЕВИЧ ("Містопроект")

АВТОРИ ВІЗУАЛІЗАЦІЇ: ЮРІЙ СТОЛЯРОВ ТА ЛІЛІЯ ЛЮДКЕВИЧ ("Містопроект")

Виконавчий комітет Львівської міськради погодив зміни до детального плану території, обмеженої проспектом Червоної Калини, вулицями Угорською, Тернопільською, Луганською (включає територію ДВО «Полярон» та ЗАТ «Львівторгбуд»), передає кореспондент Tvoemisto.tv.

Читайте також: У Львові хочуть ревіталізувати 15 заводів. Карта

Територія, охоплена детальним планом. Вигляд з карт Google Earth

Забудовник, який зводить житловий квартал на Новому Львові, надасть місту гарантії, що окрім новобудов на цій ділянці з’являться школа і дитсадок. Про це він повідомив під час засідання виконкому. За його словами, обидва заклади будуть приватними. Вони мають почати працювати з 1-го вересня 2019-го року.

Читайте також: Неслава праці. Як виглядають львівські підприємства, які хочуть ревіталізувати. Фото

Нагадаємо, проект передбачає забудову старих промислових об’єктів, які вже не діють або поділені на малі підприємства чи склади. Частину промислових приміщень переобладнають під об'єкти громадського призначення. Загалом йдеться про 1100 квартир приблизно для 3600 осіб. Основна забудова розрахована на 6-10 поверхів, але передбачаються і 16-типоверхівки.

Візуалізація «Містопроекту»

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!