Замість звичних паспортів українці матимуть картки громадянина

4393 0
Замість старих паспортів радянського зразка будуть видавати картку громадянина України.

Із наступного року замість паспортів радянського зразка планується видавати картку громадянина України. Про це повідомив Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк на розширеній колегії МВС за участю Президента, – передає УНН.

Читайте також: Україна переходить на біометричні паспорти

«Шановне керівництво Міграційної служби, часу немає, дорожню карту і план дій з виконання тих заходів, які лежать у сфері Міграційної служби та Прикордонної служби ви знаєте, починаючи з необхідності підключення до бази Інтерполу базових пунктів пропуску, тобто у вересні вже повинні бути більше 20 пунктів пропуску підключені і закінчуючи видачею біометричних паспортів та переходом на карту громадянина України з наступного року замість паспортів радянського стилю», – сказав Яценюк.

Раніше ми писали про плани Кабміну видозмінити звичайний паспорт українців та про те, що Державна міграційна служба України прогнозувала розробку українських паспортів у формі карток до кінця 2015 року.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!