Запізніле свято. У Парку культури відкриють Будиночок святого Миколая

1595 0
Відкриття Будиночку перенесли з 19 грудня на 23.
фото: prolviv.com

фото: prolviv.com

23 грудня у Парку культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького відкриють Будиночок святого Миколая. Спочатку відкриття було заплановане на 19 грудня, проте його перенесли, оскільки «Миколай не встигає скрізь», пишуть організатори на офіційній сторінці Парку у Facebook.

Читайте також: Як Львів святкуватиме Різдво та Новий рік. Оновлена програма

Зимовий парк почне роботу о 15:00. Окрім Будиночка святого Миколая, там буде встановлено тематичну фотозону, презентовано програму зимових заходів та перші авторські ялинки від групи художників і митців, якими згодом декорують площе перед входом у Парк. Також за сприятливих погодних умов заплановані й традиційні катання на санчатах, а для любителів активного відпочинку – відкрите заняття зі скандинавської ходи о 14:00 в рамках акції «Зимуй активно».

Нагадаємо, що в неділю відкрили головну ялинку Львова.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!