На правах реклами

Де на Львівщині відпочити на спа-курортах. Локації

44342 0
Пропонуємо підбірку спа-курортів на Львівщині, де можна отримати баланс душі та тіла.
Фото: ЛОДА

Фото: ЛОДА

Зимовий період чудово сприяє перезавантаженню, відновленню життєвої енергії та подорожам для ретриту. Формат ретрит-подорожей стає дедалі популярнішим. Люди віддають перевагу місцям, де можна прокачати баланс душі і тіла, оновити мислення, оздоровитися та відновитися, адже рівновага, любов та спокій – це шлях до щастя.

Львівщина запрошує в ретрит-подорож і пропонує одразу кілька локацій.

Ранчо «Скарбова гора»

Перемишлянський район, с. Лопушна, вул. Селиська, 7 (19 км від Львова)

Цей курорт підійде для спокійного відпочинку на свіжому повітрі, душевне місце з неймовірно захоплюючими краєвидами. Якщо шукаєте незвичайне місце, куди втекти від перенасичених буднів в місті - тоді це те, що треба! На ранчо можна влаштувати кінні прогулянки і навіть ночувати просто під зорями.

Більше за посиланням.

Еко-садиба «Каскад»

Старосамбірський район, с. Велика Волосянка (122 км від Львова)

Унікальне екологічно чисте місце для умиротворення та спокою, де живе гармонія у всьому. Тут природа зібрала в одній локації одразу все: тихе благодатне місце українських Карпат, найчистіша вода, стікаючи з гір, утворює водоспад та красивий каскад озер і навколо милують око чаруючі пейзажі. 

Більше за посиланням.

Еко-курорт Monastic SPA

Сколівський район, c. Орів, вул. Шевченка, 213 (106 км від Львова)

Затишний куточок для відпочинку та відновлення з приголомшливим видом на гори. Гарна локація для усамітнення і пізнання себе. Хочеш побути наодинці – вирушай у Monastic SPA, який приємно тебе здивує.

Більше за посиланням.

Готельно-відпочинковий комплекс «Таор Карпати»

Турківський район, с. Ластівка, вул. Івана Франка, 33 (110 км від Львова)

Острів щастя. Неординарне місце для життя у гармонії з природою, щоб абстрагуватися від урбаністичних проблем та обов’язків. Емоції райської тиші та натхнення тут гарантовано. Подих Карпат, спів пташок і шум гірської річки.

Більше за посиланням.

Готель-замок «Вежа Ведмежа»

Сколівський район,  с. Волосянка, вул. Опришків, 1 (142 км від Львова)

Казкове місце в самому серці Карпат, яке підкорить кожного. Мальовничі краєвиди манять у свій світ неймовірної довіри та спокою. Відмінним засобом від щоденної метушні та втоми стане релакс від купання на відкритому повітрі у чані з мінеральною водою, насиченою сірководнем, що активно оздоровлює організм, а також баня посеред гір. Чудове місце для втечі від життєвої рутини, ідеальне для роздумів і перезавантаження.

Більше за посиланням.

Готельний комплекс «Двір Княжої Корони»

Сколівський район, смт. Славське, вул. Олени Степанівни, 29в (136 км від Львова)

Фантастичне місце для зцілення, де панує справжнє гірське повітря. Карпатська атмосфера заряджає особливою енергією та силою. SPA-послуги з відвідання римської парної та фінської сауни, плавання в басейні зможуть зняти напругу, зміцнити імунітет, заспокоїти нервову систему.

Більше за посиланням.

Відпочинково-оздоровчий комплекс Edem Resort & SPA

Перемишлянський район, с. Стрілки (37 км від Львова)

Райське місце для відновлення, очищення, релаксу, фізичного здоров’я. Detox-програма передбачає індивідуальну програму очищення організму та фізичних тренувань. Країна Edem Resort Medical & SPA – це місце наснаги, релаксу та відновлення.

Більше за посиланням

Курортний комплекс Rixos Prykarpattya

м. Трускавець, вул. Городище, 8 (90 км від Львова)

Прекрасне місце у всесвітньо відомому бальнеологічному курорті у Трускавці для заспокоєння, перезавантаження, встановлення збалансованої рівноваги. Тут надихаюча атмосфера, гірські пейзажі, чисте свіже повітря. Унікальні мінеральні води та персональнальна детокс-програма з інтенсивного очищення та омолодження за програмою доктора Майєра сприяє духовному і фізичному відновленню.

Більше за посиланням.

Готельно-рекреаційний комплекс Mirotel Resort & SPA

м. Трускавець, майдан Кобзаря, 1 (90 км від Львова)

Приємний відпочинок й оздоровлення забезпечує Mirotel Resort & SPA в самому серці бальнеологічного курорту в м. Трускавець. Тут легко і час, здається, сповільнюється. Лікувально-діагностичний центр «Мед Палас» забезпечує відновлення здоров’я і SPA-процедури, розроблені згідно найсучасніших тенденцій в терапії, косметології, курортології, завдяки яким організм проходить повне відновлення і омолодження. 

Більше за посиланням.

Мережа готельних комплексів «Три сини і донька» (4 і 5 зірок)

смт Східниця, вул. Зарічна, 3-б (4 зірки)

смт Східниця, вул. Котляревського 109 (5 зірок) (107 км від Львова)

Чудова місцевість, навкруги гори і ліс. Комфортне місце для відпочинку, усамітнення та відновлення здоров’я в рекреаційній зоні - від діагностики, лікування до реабілітації.  Лікувальні східницькі води у бюветі готелю та прогулянки чудовою карпатською природою, роблять лікування ще кориснішим та ефективнішим.

Більше за посиланням.

Готельно-оздоровчий комплекс «Святий Шарбель»

м. Моршин, вул. Вокзальна, 6 (80 км від Львова)

Місце синергії недоторканої природи і сучасних технологій у курортному місті Моршин. Новий сучасний комплекс має все для оздоровлення і відпочинку, щоб абстрагуватися від зовнішнього світу та відновити сили. Оздоровлення проводиться за чотирма основними медичними програмами, кожна з яких розрахована на зручний термін та включає комплекс необхідних процедур. Ідеальне місце для відновлення душі та тіла.

Більше за посиланням.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!