Запобігти суїциду: батьків у Львові закликають звертати увагу на психологічний стан дітей

3036 1
Міський голова Львова у відеозверненні закликав батьків підлітків бути особливо пильними, зважаючи на небезпечні «ігри», які ширяться соціальними мережами.
фото: Mors.in.ua

фото: Mors.in.ua

«У соцмережах поширюється небезпечна гра серед підлітків, яка доводить дітей до самогубств та каліцтв. В Україну ця смертельна гра прийшла з Росії. У Львові вже є перший випадок госпіталізації школярки, яка порізала собі вени, виконуючи завдання гри. Я дуже прошу всіх батьків особливо ретельно звертати зараз увагу на психологічний стан дітей», – цитує міського голову прес-служба ЛМР.

Водночас, у Головному управлінні Національної поліції Львівської області Tvoemisto.tv прокоментували, що інформація про такий випадок до них поки що не надходила.

Читайте також: Коли земля летить з-під ніг. Психолог про підлітковий суїцид

Нагадаємо, Департамент кіберполіції оприлюднив алгоритм дій зловмисників, які доводять дитину до самогубства, ознаки участі дитини у подібних групах у соціальних мережах, список облікових записів, які реєструвалися з території України, а також контакти підрозділів кіберполіції, куди слід звертатися у разі виявлення небезпеки – що необхідно знати батькам, аби вберегти дитину від суїциду


Читайте також:
18 Лютого, 2017 21:55
еріка читайте практичний матеріал " ДЕПРЕСІЯ У ПІДЛІТКІВ! Як з нею боротись? на сайті JW.ORG
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!